Tuhle hru jsem nepochopil. To bylo barevnejch puntíků!!! Proč po nich dycky naskočilo nějaké číslo, nebo dokonce písmena. Mám je zapsaný, ale nevím, co to dohromady znamená.
Já ti to tedy řeknu, Ranchie....tahle písmenková a číselná kombinace je dost důležitá indicie pro hlavní tah...ale zůstane to jen mezi námi, Zvláštňáky.
My chlapi beztak rozeznáváme jenom pár základních barev.
Tak třeba běžná žena by řekla, že čtvereček uprostřed zastíněné čelní plochy je oranžový a ten uprostřed horní plochy je hnědý. Pro mne jsou ale oba stejné, hnědorůžové.
ahojky přátelé..vím, že to teďka flákám, ale nějak nestihám..to slovo Kama strašně miluje..a nějak se na mě lepí nemoce..dělá mi problém i psát.. 17.3. nastupuji na operaci s pravou rukou.. budou mi operovat nerv v lokti.. mám prsty sevřené a nenatáhnu je..a jakmile to vyléčím, tak půjdu na operaci s levým ramenem....takže moje ručičky jsou tak nějak na výměnu..ale občas sem zaskočím a přečtu, ale přes to všecko nebyla nálada na psaní..vloni jsem zase 5 měsíců marodila s hnisavými ranami a jezdila vždy 3 týdny denně na chirurgii na převazy a pak jezdila domácí péče....ale pryč od nemocí.. stýská se mi po Vás, ale apatie byla hrozná a teď mi zjistili, že od štítné žlázy..tak se snad vzpamatuji a budu chodit mezi Vás..mám Vás ráda
Je hezké, Hanulko, že podáváš o sobě zprávu....my ti přejeme, aby vše dobře dopadlo a mělas hodně důvodů, aby se ti na světě a potažmo u Zvláštňáků, líbilo.
hanulko,hanulko,Ty si navymýšlíš!......
tak ať Tě žádný výkon moc nebolí,ať se Ti všechno rychle zahojí,pěkně poslouchej pány doktory a poctivě rehabilituj,ať zase můžeš řádit na internetových servrech
Hanulko, v tomhle věku strávíme prý polovičku denní doby bojem s neduhy a třetinu spaním...
Z toho mi vychází, že seďa v práci nutně neodvádím plný výkon. Třeba to ještě chlebodárci nedojde
No Tobě přeji, abys tu polovinu dne strávila tak, aniž by sis toho všimla. Čti rýmy, piš rýmy, chraň se rýmy.
Naposledy upravil(a) Rancher dne 20.3.2015 11:11, celkem upraveno 1 x.
Tohle je prinscreen z ČT24. Na vlastní oko jsem pak viděl, že Slunce není žluté, leč přes disketu červené a přes brýle ze hvězdárny bílé.
Jinými slovy, je to o filtru.
Než jsem vám ten test předložila, tak jsem si jej nejprve ozkoušela sama na sobě. Výsledkem se raději nechlubím. Asi jsem škodolibá, ale těšila jsem se na vaše odpovědi!